Masina de druschetat badigubastic

Zilele trecute ma gandeam ca in viitor, candva cand o sa am timp, o sa patentez tot felul de idei. Si eu am idei multe, ca de multe ori imi zboara gandul in locuri greu de imaginat. Poate o parte dintre ale mele idei s-ar dovedi inutile insa daca le tin pentru mine ma gandesc ca nu o sa stiu niciodata daca-s bune sau nu, daca o sa revolutioneze lumea sau o sa ma faca de ras. Sau o sa te faca de ras.

Uite, de exemplu as putea patenta sms-ul in soapta. Pentru ca-i frumos. Sa te trezeasca un “noapte buna” la doua noaptea, cand dormi mai bine, nu-i tocmai frumos, dar daca bifezi optiunea mea si mesajul este trimis in soapta, parca e deja altfel. Si nu doar noaptea, ca merge la fel de bine si la primele ore din zi, cand ai zice un “buna dimineata”. Poate la pachet cu optiunea asta am putea pune si sms-ul urlat, sa-ti sara telefonul din buzunar si sa te ia la bataie atunci cand il primesti. Si ma rog, de aici putem diversifica, ajungand pana la chestii de genultext cu tonalitate (pe yahoo, prin mail sau bloguri) ca sa se intelega cand glumesti sau nu.

Si o alta idee (despre care nu pot spune prea multe pentru ca nu imi apartine) este site-ul care se comporta ca o oglinda pentru domnisoare. Insa tot persoana asta a zis si de carti rezistente la apa, asa ca nu-mi pun mare incredere in ea: nu cred ca merge cineva la apa cu carti. Merge cu undita, dupa cum iti arat mai jos.

Fotografie - Vlad Mereuta

6 Comentarii »

 1. hihi, mesajul in soapta mi’ar placea si mie :D nici oglinda nu ar strica ,doar a fost gandita de o domnisoara ;))
  mi likes ze picture.
  :)

 2. Comment by Rocsiii — September 23, 2009

 3. daaa..si soaptele pot fi stresante daca dormi bine.si apoi cateodata o vociferare de la cine vrei ..poa’ sa-ti strice somnul

 4. Comment by diana — September 23, 2009

 5. eu as merge la apa cu carti, sa citesc pe marginea piscinei. sau chiar sa citesc sub apa, cu ochelarii de inot pe nas.

 6. Comment by alta diana — September 24, 2009

 7. Of, mi-ai promis…..
  Nici florile alea nu sunt prea vesele :(
  Ai noroc ca mie imi plac genul asta de poze. Dar tot asteptul postul promis.

 8. Comment by IoanaSeptember 26, 2009

 9. de cand nu ai fost la pescuit? Imi place poza. Poate mai dai un semn de viata

 10. Comment by cosmin — September 26, 2009

 11. Mi-ar place sa bilbicutezi balbarane, te-ai gandit? ar fi tare interesant….ha ha ha ha !!!

 12. Comment by Mama NonaMarch 1, 2010

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URL

Adauga un comentariu