London Cab

Contrar aparentelor, nu, nu am disparut. Insa in decembrie mi-a venit jucarie noua, un 5D Mark II pentru care am facut pre-comanda undeva in noiembrie. Problema e ca am vazut la domnul Dinu Lazar pe blog cum ca e cam jaf aparatul asta, ca Nikon au scos ceva D3X despre care dansul stia ca face poze minunate chiar inainte sa existe macar o mostra undeva pe net, un nef, raw, jpeg, gif, orice. Fiind foarte ingrijorat, am iesit cu Holga-ul meu de plastic, am facut 24 de poze prin oras, apoi m-am intors sa pun filmele in borcanul cu zacusca, nerabdator sa vad daca iese ceva.

Si ca tot ziceam de jucarie noua, in timp ce se usca filmul in baie, mi-am facut curaj si am facut si eu o poza la o poza. Si a iesit alb-negru :(

London Cab

6 Comentarii »

 1. te-am dat disparut.

 2. Comment by phoebe — January 31, 2009

 3. Deci tre să înţeleg că mark-u ăsta de l-ai primit după atâtea luni e cu opţiune specială? De aia ai stat atâta după el? Mă refer la opţiunea asta de a băga ramă la poze. Io la nikon nu am văzut aşa ceva … şi crede-mă că urmăresc cu mare atenţie blogurile noii armate de fotografi ce s-au vândut lu skin. Oare îi pot convinge pe cei de la Canon să îmi dea şi mie ramele astea să le bag în D90-ul meu?

  Acuma, vorbind serios, este total lipsit de eleganţă (ca să mă exprim elegant) halul în care “promovează” produsele Nikon aceşti oameni. Parcă mai mult rău fac.

 4. Comment by Lucian IlicaJanuary 31, 2009

 5. Haha, da, am facut comanda la un model mai special, cu functii de bagat rame de la ilford si fuji. Poate primesti si tu la un firmware update :)

  Mdea, din pacate lumea se vinde, ce sa faci. Trebuia si eu sa ridic in slavi Sony cand au dat niste bani si ceva camere sa facem un reportaj si sa povestim despre ce pot aparatele.

 6. Comment by Vlad MereutaFebruary 3, 2009

 7. Ah, si inca ceva: daca tot face marketing, macar sa fie cu cap… ca altfel iti pierzi credibilitatea :p

 8. Comment by Vlad Mereuta — February 3, 2009

 9. Intr-o saptamana imi vine si mie 5D mark II-ul comandat si din tot ce am auzit pana acum nu sunt plangeri. lumea e multumita de el…si nu iau bani de la canon sa-i fac reclama, dar daca e asa bun cum zic unii..ii fac. pozez nud numai cu mark II langa mine :))) te bagi,Vlad?:P

 10. Comment by BLiTzFebruary 10, 2009

 11. welcome back :)

 12. Comment by alinaki — February 12, 2009

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URL

Adauga un comentariu