Dialog cu sine (2)

Fraiere (sper ca nu te superi cand iti spun asa)… sa stii ca intr-un fel imi esti drag. Ma uit la tine si apreciez cele mai multe lucruri pe care le-ai facut. Privesc in trecutul tau si multe au o logica, o explicatie fireasca. Stiu toate problemele tale si stiu ca ai putut sa le rezolvi de fiecare data. Alte persoane ar fi renuntat de mult sau ar fi deviat pe drumuri mai putin bune, dar nu tu!

Iti aduci aminte ca nu regretai nimic? Nu e momentul sa incepi acum. Nu merita nici macar a zecea parte din atentia ta! Trezeste-te fraiere! E la fel ca restul din turma pe care o disconsideri atat de mult. Nu exista nimic in plus. Nu sinceritate, nu personalitate, nu putere, nu, nu, nu. Parca ai gandit mai mult cand ai spus asta. Acum ce ai? E timpul sa privesti lucrurile cum sunt ele defapt si nu cum ti-ai dorit sa fie. Chiar si persoanele din celalalt anturaj ti-au spus cum e defapt. Ce vrei mai mult?

Si totusi, regreti? Nici macar atat nu merita. Nici sa apar eu sa iti fac ordine in zile nu merita. Nici ce ai facut ieri nu merita… desi te inteleg. Ai promis cu ceva timp in urma ca asa vei face si te-ai tinut de cuvant. Macar tu!

Vad ca iti place ploaia, hai ca te las sa te bucuri de ea.


Photography - Vlad Mereuta

7 Comentarii »

 1. extraordinara poza…bine prinsa expresia pustiului…

 2. Comment by vlad.cAugust 2, 2006

 3. Fraier:
  Persoană care nu poate profita de anumite

 4. Comment by tot eu — August 3, 2006

 5. Din textul de mai sus eu nu inteleg unde se specifica daca exista un regret sau nu :)

 6. Comment by Vlad MereutaAugust 4, 2006

 7. Eu nu m-am referit la un regret anume….ci doar incerc sa inteleg pasajele :
  “Si totusi, regreti? Nici macar atat nu merita.”
  “Iti aduci aminte ca nu regretai nimic? Nu e momentul sa incepi acum. Nu merita nici macar a zecea parte din atentia ta!”

 8. Comment by iar eu — August 4, 2006

 9. Tot nu mi-ai raspuns la intrebare:”ce e gresit in a regreta un lucru?”(cel din pasajele respective eu inteleg ca nu iti place sa regreti nimic)
  As gasi oarecum sentimentul de a regreta (daca as putea sa-l numesc asa) sinonim cu gelozia…ambele urmaresc acelasi lucru….

 10. Comment by eu — August 4, 2006

 11. Ce am vazut pe acest site este extraordinar! Ma simt prost prin comparatie dar bine pe de alta parte pentru ca am descoperit un nou punct de reper!

  si ca un PS… ai mare dreptate… NU merita!

  go on, go ahead, never turn back and never give up!

 12. Comment by ektoMolare — August 6, 2006

 13. Super imagini!

  Am sa revin cu placere …

  Multa sanatate

 14. Comment by adrian — May 7, 2007

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URL

Adauga un comentariu