Coincidenta

Cand coarnele troleibuzului isi dezlipesc buzele electrificate de firele care le definesc traiectoria si tu te intrebi ce numar te duce si unde. Cand doi tineri trendy isi leagana capetele de parca nu sunt bine prinse de gat si prin fata lor trec doua picioare si o mana cu o bormasina. Cand cutiile metalice nu se mai inalta ca ieri, butoanele nu mai lumineaza ca maine, “m*$% steaua” de pe una din cele sase fete nu il vei mai citi azi si esti prea obosit sa urci 5 etaje. Cand cana de lapte ai vrea sa ti-o atarni de luna insa norul deformeaza tot si ramai cu maneca umeda. Cand frigiderul ti-l vrei cald dar nu gasesti stecherul cu tepii lui si curentul se opreste doar uneori.

Cand te gandesti… sa nu te gandesti pentru ca nu e. Coincidenta. Obosesti? Ramane doar imaginea… e mai simpla.


Photography - Vlad Mereuta

Mie mi se pare tot mai normal.

6 Comentarii »

 1. Vanilla Sky ai vazut?
  Desi probabil numai eu vad paralele intre ce scrii si ce e in film :D

 2. Comment by _adrian_September 29, 2006

 3. Umm, nu vazut filmul insa l-am adaugat in to-view list :)
  Sunt curios de paralele alea daca le descopar si eu…

 4. Comment by Vlad MereutaSeptember 29, 2006

 5. Imi place imaginea, o atmosfera de oras tipica.

 6. Comment by Alin NeamtuSeptember 29, 2006

 7. ce rau imi pare ca nu trec mai des pe la tine. imi scapa fotografii foarte bune. si e vina ta :) … ai uitat de feed-ul ala de care iti spuneam.

 8. Comment by silviu parjoleaSeptember 29, 2006

 9. buna imaginea.ai incercat si BW?poate iese si mai sugestiva…good work. in legatura cu sunetele Bucurestiului, as adauga si ustensilele celor care monteaza termopane…pe care i-am auzit cu totii vara asta, daca nu la noi, in schimb din plin la altii…

 10. Comment by Vlad CreteanuSeptember 30, 2006

 11. @silviu: poi… da, e vina mea. Insa cu putina rabdare o sa iasa versiunea 2 a site-ului si atunci… mare schimbare la fata :)
  @vlad: nu am incercat insa am sa vad cum arata. Cat despre termopane, accept si eu. Explic candva in urmatorul update de blog :P

 12. Comment by Vlad MereutaOctober 3, 2006

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URL

Adauga un comentariu