City guides

Dacă prin metrourile londoneze, pe străzi sau pe internet găsești tot felul de anunțuri despre Bulgaria, despre cum să cumperi o proprietate sau să mergi în vacanță acolo, cu greu am găsit și ceva despre frumoasa minunata noastră capitală.

Dintr-un ghid în care pentru fiecare oraș există o casetă “Did you know?”, am plăcerea să citez:

Fotografie - Vlad Mereuta
Fotografie - Vlad Mereuta

… măcar dacă nu ar avea dreptate.

ps: pozele sunt făcute cu telefonul așa că se scuză calitatea :)

7 Comentarii »

 1. Bun. Bine ca nu e despre Cluj. Nu ca are fi foarte altfel lucrurile aici. E bine sa fii oras de provincie, macar nu-ti fac londonezii reclama negativa in metrou! (de fapt se spune ca nu exista reclama negativa ci numai reclama).

 2. Comment by gglJune 23, 2007

 3. Chestia asta e valabila pt. multe alte locuri/orase/tari… chiar si pentru unele occidentale. In orice caz, interesant pe ce pun unii accentu.

 4. Comment by Radu Teodor Dragos — June 23, 2007

 5. Eu am patit si in Germania chestia cu ,,sidewalk slalom between illegally parked cars“ cred ca in….Darmstadt sau in Stuttgart, deci nu e numai in Romania, si faca cu ,,people walk beside fast moving cars“, cel putin in Rimnicu Valcea nu e adevarata, eu, cel putin nu am vazut asaceva.

 6. Comment by AndreiJune 25, 2007

 7. Eh, nici in Londra nu e mai cu mot. In centru trec pietonii pe rosu fara probleme. Insa cu parcatul e altfel, chiar parcheaza doar in spatiile amenajate. Sau te trezesti cu poza + inregistrare video si amenda sanatoasa :)
  Pacat insa ca intr-un ghid turistic sa vezi asa ceva… mai ales cand nu exista multe materiale despre tara.

 8. Comment by Vlad Mereuta — June 25, 2007

 9. Eram in Viena, in centru, nu gaseam nici macar un loc de parcare si la un moment dat am oprit in fata unui politist si l-am intrebat unde putem parca - daca exista prin apropiere vreo parcare mare cu plata, etc…. si el a zis: “Wherever you can…” :)

 10. Comment by Radu Teodor Dragos — June 26, 2007

 11. apropo de radare fixe in Germania, cred k am luat vreo 5-6, dar doar o singura data mi-a venit acasa… si tot in Germania, am parcat illegal, mi-a facut poza la masina, mi-a luat numarul dar tot nu mi-a venit nimic acasa…

 12. Comment by AndreiJuly 3, 2007

 13. “order has no place”
  =)) da’ chiar asa. ca in alte locuri este totul perfect. dar, da, noi romanii suntem speciali in dezorganizare :->

 14. Comment by Socializare OarbaNovember 19, 2007

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URL

Adauga un comentariu