Aș spune că…

… și acum ca de mult ori nici nu știu cu ce să încep. Sau cum să încep. Lumea spune că începutul e greu, eu cred că sfârșitul e și mai greu. Mai cred că prea multe gânduri se inghesuie într-o minte obosită, că de prea multe ori mi-am dorit să nu fie așa, că dorințele se împlinesc doar dacă țin de tine și atat, că pisica neagră ce tocmai mi-a trecut prin cale nu mai schimbă nimic, ca sar de la o idee la alta și nici tu nu înțelegi mare lucru, că dacă citești până aici eu mă mir. Și merg mai departe. Cu scrisul ăsta e ca și cu oglinda, mă uit la el, mă văd pe mine și îmi place să cred că mă înțeleg, te uiți la el și nici idee nu am ce înțelegi dar sper că măcar puțin, puțin din ce zic are sens pentru tine. Să nu par nebun.

Aștept avionul. Și dacă vezi pozele astea înseamnă că am ajuns în țara mea.

Fotografie - Vlad Mereuta
Fotografie - Vlad Mereuta
Fotografie - Vlad Mereuta
Fotografie - Vlad Mereuta

8 Comentarii »

 1. =D> place seria mult.. trimite-o si la M&S :D

 2. Comment by AlexMay 28, 2007

 3. Prima e favorita. Cat despre cuvinte, am inteles totul raportat la ce gandesc si eu alaturi de stari asemanatoare. Sper sa fie zile mai optimiste pentru tine. Bine ai revenit acasa!

 4. Comment by Octavian Andrei BrezeanMay 29, 2007

 5. Nu contează să înţelegi ci să simţi !Să simţi că dincolo de fiecare literă se ascunde un suflet care trăieşte într-o căutare continuă. A ce?! A sinelui pierdut într-o nebunie de şoapte, de culori, de gânduri, de amintiri, de…Şi cred că este o căutare nedreptă într-o lume prea mică pentru un suflet atât de mare! Şi pentru ce?! Ca să-ţi răneşti în final sufletul pentru o iluzie care moare înainte ca raţinea să-i dea frâu liber pentru că se teme prea tare de deziluzie?!

  Aş spune că…

 6. Comment by Alina Tabacu — June 4, 2007

 7. London’s great!

  Pozele îmi trezesc amintiri… :)

 8. Comment by CorneliaMarch 25, 2008

 9. std testing

 10. Comment by Moses HougenJuly 21, 2016

 11. gay porn

 12. Comment by Darius HarbaughJuly 21, 2016

 13. Attractive section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts. Anyway I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently quickly.

 14. Comment by Breana ElroyJuly 21, 2016

 15. Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 16. Comment by Nickie CefaluJuly 22, 2016

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URL

Adauga un comentariu