Masina de druschetat badigubastic

Zilele trecute ma gandeam ca in viitor, candva cand o sa am timp, o sa patentez tot felul de idei. Si eu am idei multe, ca de multe ori imi zboara gandul in locuri greu de imaginat. Poate o parte dintre ale mele idei s-ar dovedi inutile insa daca le tin pentru mine ma gandesc ca nu o sa stiu niciodata daca-s bune sau nu, daca o sa revolutioneze lumea sau o sa ma faca de ras. Sau o sa te faca de ras.

Uite, de exemplu as putea patenta sms-ul in soapta. Pentru ca-i frumos. Sa te trezeasca un “noapte buna” la doua noaptea, cand dormi mai bine, nu-i tocmai frumos, dar daca bifezi optiunea mea si mesajul este trimis in soapta, parca e deja altfel. Si nu doar noaptea, ca merge la fel de bine si la primele ore din zi, cand ai zice un “buna dimineata”. Poate la pachet cu optiunea asta am putea pune si sms-ul urlat, sa-ti sara telefonul din buzunar si sa te ia la bataie atunci cand il primesti. Si ma rog, de aici putem diversifica, ajungand pana la chestii de genultext cu tonalitate (pe yahoo, prin mail sau bloguri) ca sa se intelega cand glumesti sau nu.

Si o alta idee (despre care nu pot spune prea multe pentru ca nu imi apartine) este site-ul care se comporta ca o oglinda pentru domnisoare. Insa tot persoana asta a zis si de carti rezistente la apa, asa ca nu-mi pun mare incredere in ea: nu cred ca merge cineva la apa cu carti. Merge cu undita, dupa cum iti arat mai jos.

Fotografie - Vlad Mereuta