Despre trecut

Incerc sa-mi amintesc daca ce vreau sa zic a mai fost zis in trecut. Am uitat, sincer ca am uitat. Mi-am adus aminte despre altceva: cineva spunea despre mine ca am “probleme” pentru ca nu-mi aduc aminte despre prea multe lucruri din copilarie. Azi mi se pare distractiv sa zici asta, desi, cine stie, o fi adevarat.

In fine, ce voiam eu sa zic e ca nu stau sa citesc ce-am scris in trecut. La poze ma uit, ca-mi plac si ca nu stiu sa vorbeasca aiureli, asa cum ma gandesc de multe ori ca fac eu aici. Si fac asta din 2005, daca bine ma uit. Si, ca sa stii de mine, eu mereu ma gandesc ca o sa vina o zi cand o sa fiu si eu un mos cu aparat la gat, si-n ziua aia am sa ma asez comod si-am sa citesc tot ce-am scris aici de-a lungul anilor. Si sunt convins ca in ziua aia am sa-mi spun ca am fost mai prost cand eram mai tanar, asa cum azi imi spun ca am fost mai prost in 2005. Si ma gandesc eu, ca doar omul nu se schimba asa cu una cu doua, ca in 2005 spuneam la fel despre perioada de dinainte.

Vezi tu, eu am promis ca am sa scriu ceva mai fericit pe blog, si-am sa-mi tin promisiunea, serios. Problema e ca azi am poze fara culori, developate-n baia fara usa, sub acoperisuri unde am dormit un revelion intreg. Dar poate data viitoare, cine stie. La urma urmei am promis ca am sa scriu ceva care sa te faca sa zambesti, dar vezi tu, eu n-am zis ca scriu azi sau ca scriu maine. Si-n timp eu mai si uit. Si ma-ntreb azi, oare dupa urma urmei, mai sunt urme?

Fotografie - Vlad Mereuta

Fotografie - Vlad Mereuta

Fotografie - Vlad Mereuta

Fotografie - Vlad Mereuta