Avem de toate

Heh, am poze cu tot felul. Am cu masini cu motoare cu reactie. Cand pornesc alea asa bubuie de-ti sare lentila din capatul tele-ului. Sau am poze cu motociclisti cu capu’n jos. Si cu motocicleta deasupra lor. Si apoi cu capu’n sus si cu motocicleta sub ei.  Nehotarati mai sunt si astia. Mai am poze cu curcubeu. Cu doua curcubeuri. Cu doua curcubeuri in aceeasi poza. Si cu verde mult si un copac mare. Ala unde am stat cand m-am mutat prima data in Londra.

Stai ca mai am si alte, ce am zis pana acum era doar inceputul. Am poze cu Razvan cand se sprijina pe vantul de pe dealu’ ala unde e Hadrian’s Wall. O bucata doar. Din zid, nu din Razvan, el e intreg. Macar el. Mai am cu dobitoci de copchii englezi, o poza facuta alb negru cu AE-1. E cu trei d’astia care peste doi ani o sa activeze in knife crime. Si in poza mai e una, o sa fie si ea gravida pe la 18 ani probabil. Asta daca nu e deja.

Mai am ceva poze cu nenea Terry, unu de invarte masini (yup, iar masini) cu motoare de motocicleta si le lasa asa, sa se tot invarta. Si el pleaca. Revine, ii schimba roata, n’are treaba asta. Si toate in timp ce se invarte masina. Da’ nu ameteste. Nici el, nici masina. Si mai am una buna cu chitara lu’ Cornel. Cu a mea nu am, ca a lui e mai frumoasa si mai rosie. Si parca suna mai bine ca a mea. Da’ numa’ cand canta el, cand cant eu suna ca  a mea.

Da’ pana la urma cred ca pun poza asta cu vaporu’ si lanturile. Blog depresiv, vorba aia.

Fotografie - Vlad Mereuta