Un scaun

Urma - Buy me with a coffee

Poate ar trebui sa povestesc despre tipul din dreapta mea, un tip cu voce impunatoare dar care nu cred ca inspira respect. Are un cercel in urechea dreapta, poarta blugi, sacou negru si freza cu tepi si-a facut-o dimineata la servici, dupa spusele lui. Rade foarte des desi nu intotdeauna cu motiv. Poate ar trebui sa va spun despre tipa din fata lui, nu mai imi aduc aminte numele, Mihaela parca. Teposul spunea ca nu ar fi vrut sa o cunoasca in perioada cand a fost blonda.

Langa tipa asta (care acum e bruneta) e un alt tip care vorbeste la telefon, vorbeste ceva despre mama lui si cum nu ar vrea sa o supere. Apoi mai este unul, asta e cel mai apropiat de mine. Nu stiu ce sa spun despre el, stiu doar ca are pantaloni cu patratele. Undeva langa intrare, in stanga, e un alt grup. Se vorbeste despre Roma, despre distantele parcurse cu nu stiu ce ocazie, despre rute, drumuri, autostrazi.

In interior e intuneric. In cafenea e la fel… nu este curent. Intr-un colt undeva, sunt eu si cafeaua mea. In fata e un scaun gol. Normal, nu astept pe nimeni.


Photography - Vlad Mereuta