Viata si palmele

Daca mi-as pierde putin timp (si tocmai am sa o fac) sa clasific lumea dupa palme as spune cam asa: exista unele persoane care simt nevoia unei palme in care sa stea comod, preferabil cat mai moale si pufoasa (cocolino sub forma de sapun?) si cu acces la un buget cat mai mare. Apoi as mai putea identifica alt grup de persoane, grup pe care se poate citi nevoia unei palme care sa loveasca tare, sa le zdruncine neuronul din cap si sa le trezeasca la realitate. Contrar parerilor membrilor componenti, acest grup merita un asemenea tratament. Exemple am si eu destule. Totodata, acesti membrii se pot regasi si in grupul anterior.

Mergand mai departe identificam alt set de persoane care ar avea nevoia unei palme care sa le ocroteasca, sa le fereasca de crivatul iernii sau de picaturile de ploaie provenite din norul negru (aici nu e vorba de norul meu, contrar asemanarii). Apoi mai exista o grupare care simt nevoia unei palme care sa ii readuca pe drumul cel bun, sa ii impinga mereu de la spate si sa ii repozitioneze de fiecare data cand drumul ales nu e cel bun.

Si mai exista unele persoane care nu au nevoie de nici o palma, care le au pe ale lor doua exemplare si care indeplinesc toate conditiile pentru a deveni “suficiente” dar care totusi primesc alte seturi, uneori in repetate randuri.

Photography - Vlad Mereuta

Si mai sunt si alte categorii dar timpul a expirat…