Cuvinte pentru mine (1)

Nu am fost niciodata suparat pe viata. Stiu ca au fost multe momente, mai ales in ultima vreme, in care m-am simtit trist, abatut, dat cu forta deoparte sau nedreptatit. Cu toate astea stiu sigur ca nu am dat vina pe viata niciodata. Probabil pentru ca nu ma astept la nimic de la ea. Si daca nu ma astept, evident ca nu are cum sa ma dezamageasca. Am mai spus si o repet de fiecare data cand o sa fie nevoie: sa dai vina pe destin, soarta, sa spui ca “asa a fost sa fie” sau alte motive de genul acesta nu inseamna nimic mai mult decat sa fugi de adevar si de responsabilitate. Lucrurile nu stau ele sa se intample pur si simplu. Exista un “trigger” mult mai terestru, mai palpabil decat acel “asa a fost sa fie”. Poate nu e vizibil din prima privire si lumea prefera sa se bazeze pe asta ca sa mearga mai departe. Ciudat e ca atunci cand reusesti, indiferent de ce anume e vorba, nu spui niciodata ca asta a fost destinul. Atunci apar alte motive, de exemplu “am muncit pentru asta”,“merit asta pentru tot ce am facut” sau mai stiu eu ce. Sigur, in cazul unui succes toata lumea vrea isi asume responsabilitatea. In caz contrar insa…

Viata e ca un joc in care nu exista corect sau incorect… e ca un joc in care unii castiga, altii pierd si o a treia categorie care pur si simplu nu mai vor sa joace.


Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta

Probleme gogule? (2)

In ultima vreme exista 2 lucruri pe bloguri-foto care ma enerveaza. Si cred ca se cer masuri.

1. Inteleg ca toata lumea vrea sa fie citit sau vazut, dar acel site se vrea a indexa bloguri FOTO. Adica bloguri care contin texte dar si imagini. Evident ca sunt cazuri cand e doar text si nu imagine. Totusi, cand 90% e text si abia 10% fotografie, nu mai cred ca se poate numi blog foto. Poate ar trebui sa fac o definitie, sa fie mai pe intelesul tuturor.

2. Titluri pentru posturi. Adica daca tot pui o imagine, sau un text, nu e frumos ca insemnarea sa inceapa cu un titlu?!


Photography - Vlad Mereuta