Timpul si noptile

Seara mi se pare cel mai greu… de fiecare data stiu ce ma asteapta, de fiecare data incerc sa evit. Incerc sa uit, incerc sa adorm linistit, fericit pentru ca a mai trecut o zi si nerabdator sa mai treaca alta. Si alta, si iar una si iar alta, multe zile, multe saptamani, multe luni. Pana cand am sa uit. Pana cand am sa trec peste, pana cand nu o sa mai doara, pana cand sa nu imi mai fie frica de luna si de norii care parca au acoperit si ultima stea de care sa ma bucur.

Se spune ca timpul le vindeca pe toate… eu am ales sa am incredere in el, am ales sa nu fac lucruri care nu ma reprezinta si care ar rani alte persoane (desi ar spune doar adevar), lucruri care totusi m-ar face pe mine sa ma simt mai bine. Din punctul asta de vedere eu nu castig foarte mult… castiga alte persoane, castiga mai mult decat merita. Viata nu este corecta niciodata (chiar aseara am ajutat-o sa fie incorecta cu mine) si fiecare invata asta intr-un fel sau altul. Cred ca e inevitabil…

L-am ales pe el, fie ca ii spun secunda, minut, ora, zi, saptamana. Am ales timpul… timpul nu are cum sa dezamageasca! Sau cel putin la asta sper.

00:13, a mai trecut o zi si afara ploua in continuare. Noapte buna.

Photography - Vlad Mereuta