Visul

Sincer sa fiu… esti un fraier. Sinceritatea e un atribut pe care l-am pastrat de la tine iar partea a doua e ceva ce fara sa vrei ai ajuns. Nu inteleg ce credeai sau ce crezi despre toata situatia asta. As vrea sa iti deschid ochii, sa iti aduc aminte sa vezi cum stiai sa vezi, sa te bucuri asa cum stiai sa te bucuri. Imi aduc aminte de tine, motivele cauzatoare de fericire ti le faceai singur si erai mult deasupra liniei de plutire. Era mai bine.

Ai locul tau pe balcon, sprijinit cu spatele de perete, cu o scrumiera prea plina, cu ganduri prea triste si sentimente prea profunde sa crezi ca se mai pot repeta. Ciudat e ca stiu ca nu esti singurul care crede ca acele sentimente nu le vei mai intalni niciodata. Intr-un fel sau altul e si asta lasitate. Cunosti ce te face fericit dar iti impui altceva de teama ca trebuie sa lupti prea mult ca sa ai ce ai lasat in urma.

Da, ai avut un vis. Un vis care se tot indeparteaza, un vis care ti se scurge printre lacrimi.

Fraiere!

Photography - Vlad Mereuta

Moment

Sa stai pe o bordura intr-o gara, sa treaca lumea si sa nu te intrebi unde se duce, sa iti ceara cineva o tigara si sa nu ii dai pentru ca te gandesti ca ar putea lucra pentru ea, sa asculti muzica pe gustul tau, sa bati cu piciorul in ritmul ei, sa bei un Nestea rece, sa mai bei o gura, sa te uiti la ceas, sa dai un apel, sa te gandesti in tot acest timp la o persoana anume, sa te deranjeze privirea unui politist in timp ce scrii textul acesta, sa treaca iar tipul care a cerut poate chiar tigara pe care tocmai ai stins-o, sa te gandesti daca nu era mai bine sa dai un telefon si nu apel, sa iti aduci aminte de facturile de trei cifre exprimate in valuta, sa te gandesti oare cat de lunga e propozitia asta, sa te mai uiti la ceas, sa astepti, sa adie vantul in mod placut, sa te gandesti la ce mai face, la ziua de maine, la noaptea care urmeaza, sa salvezi propozitia, sa blochezi tastatura telefonului, sa ridici geanta, sa urci in tren, sa pleci.


Photography - Vlad Mereuta

Partea a 2-a

Ma gandeam sa scriu cate ceva despre aparatul vechi, despre cat de mult ma bucur ca a ajuns pe maini bune, despre aparatul nou´┐Ż si totusi mai bine pun cateva imagini.


Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta

PS: Da, am revenit.