Don Juan pensionarul

Aseara am aflat ca intr-o buna zi cativa norocosi care au platit pentru un spectacol clasic la TNB au primit un bonus. Un fel de �2 in 1� ca in reclamele cu sampoane. Odata terminat spectacolul, la iesirea din TNB echipa de la Tradati in dragoste astepta afara impreuna cu o doamna trecuta de 50 de ani.

Motivul ? Iubitul ei sot, un pensionar pe la 54 de ani cu probleme de inima isi traia din nou tineretea alaturi de o alta doamna de varsta apropiata.

Spectacolul a fost unul pe gustul tinerilor, dovada erau mobilele si camerele foto care se invarteau in jurul �actorilor�. Au fost de toate, de la vorbe murdare si pana la pensionari batuti cu poseta. Un adevarat spectacol de strada in care domnul in varsta se scuza si isi motiva actiunile prin faptul ca sotia lui pur si simplu �il refuza�. Vorba aia, fiecare are nevoie lui nu ?

Punctul culminant a fost atunci cand sotia a aflat ca e decedata� sau cel putin in ochisorii dulci ai amantei el era un biet vaduv care incerca sa isi vada mai departe de viata.

Asa ca indiferent de varsta, atentie mare ca nu se stie niciodata de unde sare iepurele !


Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta