Lipseste ceva ?

… eu cred ca da. Erau nori mari si frumosi, intunecati. Era lumina buna, placuta. Erau si cateva subiecte de pozat. Si cu toate astea era ceva ce lipsea…

Poate e doar parerea mea.


Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta

Obstacole

… pacat ca unele sunt intentionat puse !Ieri, azi, sper ca nu si maine

Erau cuvinte rosii aruncate fara o anumita ordine pe bucati rupte de hartie. Hartie alba dar neingrijita, plina de cute, presarata cu apa sarata. Apa sarata trecuta prin locuri uitate si neatinse de o vreme. O vreme rea, indelungata si plina de nori negri de furtuna. Furtuna apasatoare si intunecata, fara un semn de sfarsit.

De sfarsit nu dau, intind mana-mi uda, stropii nu stau, flacari bucati de cuvinte rosii topesc si eu nu ma trezesc !

Musculitza

Din ce in ce mai des mi-as dori sa fiu musculitza aia din reclama de la Vodafone… nu de alta dar o zi trece repede!


Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta

Bancul zilei

10 barbati se arata in fata portii raiului inaintea lui Sfantu Petru. Sfantu Petru le zice la barbati: toti care si-au inselat nevasta sa faca un pas in fata. 6 oameni pasesc, la care Sfantul Petru spune: voi 6 venti cu mine in rai, restul de 4 ramaneti aici. Cei 4 protesteaza, iar Sfantul Petru le spune ca pacatul se iarta dar prostia nu. 10 femei se prezinta la portile raiului: toate care v-ati inselat sotul sa faca un pas in fata. 9 femei fac un pas in fata. Sfantul Petru zice: voi 9 urmati-ma si luati-o si pe surda aia cu voi !

… si un portret, ca tot e blog foto nu ?


Perioada

Cateva expuneri mai lunguiete intr-o noapte plina de ganduri si lipsita de somn.


Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta

Barcutza

De data asta fara cuvinte ca si asa vorbesc degeaba… si mai nou si singur.


Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta

Gogu

Gogu e un personaj recent aparut in viata mea. Sta la doua usi de mine. Pe geamul unei a treia. Il vad mereu fericit si zambaret si nu inteleg care e motivul pentru starea lui. Oricum de cele mai multe ori cand trec pe langa el ma face si pe mine sa zambesc, chiar daca pentru o secunda.

Nu stiu de unde a aparut, nu stiu ce vrea si cat o sa stea aici. Nu scoate nici un sunet si de aici am tras concluzia ca ii plac mai mult faptele si nu vorbele. La fel ca mine. Macar nu sunt singurul de parerea asta�


Portretul lui Gogu

Don Juan pensionarul

Aseara am aflat ca intr-o buna zi cativa norocosi care au platit pentru un spectacol clasic la TNB au primit un bonus. Un fel de �2 in 1� ca in reclamele cu sampoane. Odata terminat spectacolul, la iesirea din TNB echipa de la Tradati in dragoste astepta afara impreuna cu o doamna trecuta de 50 de ani.

Motivul ? Iubitul ei sot, un pensionar pe la 54 de ani cu probleme de inima isi traia din nou tineretea alaturi de o alta doamna de varsta apropiata.

Spectacolul a fost unul pe gustul tinerilor, dovada erau mobilele si camerele foto care se invarteau in jurul �actorilor�. Au fost de toate, de la vorbe murdare si pana la pensionari batuti cu poseta. Un adevarat spectacol de strada in care domnul in varsta se scuza si isi motiva actiunile prin faptul ca sotia lui pur si simplu �il refuza�. Vorba aia, fiecare are nevoie lui nu ?

Punctul culminant a fost atunci cand sotia a aflat ca e decedata� sau cel putin in ochisorii dulci ai amantei el era un biet vaduv care incerca sa isi vada mai departe de viata.

Asa ca indiferent de varsta, atentie mare ca nu se stie niciodata de unde sare iepurele !


Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta

Soartă ?

SO�RTĂ, sorţi, s.f.
1. (�n concepţiile mistice) Forţă supranaturală despre care se crede că hotărăşte irevocabil, fatal, toate acţiunile şi �nt�mplările din viaţa oamenilor; destin, fatalitate, noroc, scrisă, ursită.
2. Totalitatea evenimentelor (accidentale sau nu) care compun viaţa (sau o parte a vieţii) unei fiinţe (umane); condiţie de viaţă. Evoluţie, desfăşurare (a unei acţiuni); deznodăm�nt. � Lat. sors, -tis.

Cel mai important lucru e ca soarta nu este raspunzatoare pentru actiunile noastre. Daca ai un drum in viata pe care il urmezi, si brusc ajungi la o intersectie, soarta poate sa fie trasa la raspundere pentru aparitia acestui lucru dar alegerea drumului e facuta de noi. Soarta a lucrat si a construit imprejurarile in care se intampla evenimentele dar omul e singurul care are puterea de a face o alegere. Omul se naste cu puterea sa isi aleaga singur drumul si ca o contragreutate la acest privilegiu, el are obligatia de a suporta consecintele actiunilor sale.

Soarta asta e un lucru pe care lumea prefera sa dea vina atunci cand evenimentele nu se intampla in favoarea lor. Intradevar exista exemple in care omul nu are puterea sa controleze anumiti parametri si din cauza acestora lucrurile sa nu iasa asa cum isi doreau. Spre dezamagirea unora, acesti parametrii tin de alte chestii decat de puterea noastra de decizie� si spre dezamagirea mea lumea inca ii confunda si se multumesc sa spuna ca nu se putea/poate face nimic si ca soarta este raspunzatoare pentru cele intamplate.

Revenind la intersectia de care ziceam mai devreme, soarta e ca o firma de constructii care este raspunzatoare pentru acele doua drumuri. Atunci cand ajungi insa la ele, traseul ales este strict legat de decizia noastra. Si atunci cand alegem drumul, automat ne asumam raspunderea in cazul in care acesta a fost unul gresit.

Soarta este pentru cei care nu au reusit si vor sa gaseasca un alt motiv decat propria persoana. Pentru restul exista puterea de lupta, perseverenta, insistenta, silinta, si asumarea raspunderii si a esecului.

Fara nici o legatura cu textul, cateva poze fara pretentii facute intr-o zi la tara.


Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta