Punct si de la capat.

Probabil ca pentru marea majoritate era o zi obisnuita. O zi fara nimic nou, o zi traita din inertia acumulata de-a lungul vietii. O zi in care dimineata era pur si simplu atunci cand rasare soarele si nimic mai mult, o zi in care alarma ceasului suna doar pentru a spulbera visele dulci ale unora.

Pentru mine insa, ziua respectiva era sinonim cu inceputul. Imi aduc aminte ca ma uitam la ceas si mi se parea ca minutele treceau ingrozitor de incet. Imi aduc aminte ca inima imi batea tot mai repede, imi aduc aminte de emotiile pe care le aveam asemenea unui copil in prima zi de scoala.

Intr-un fel sau altul a fost prima zi de scoala. A fost prima zi in care am invatat ceva nou, in care am simtit altceva ca pana atunci, in care am descoperit ca exista o altfel de definitie pentru frumos. A fost ziua in care am descoperit ceva minunat !

De atunci timpul a trecut repede, contrar sentimentului avut la inceput, minutele au inceput sa alerge si lucrurile sa se schimbe. Si uite asa am ajuns la ziua de azi in care totul parca e altceva, in ziua in care nu mai e cum credeam la inceput. Ziua in care acel �mai bine� inca mai exista, doar ca e altfel definit.

Ziua in care a trebuit sa renunt, ziua in care am pus punct poate celui mai important capitol din viata mea. Cu ea am invatat ca se poate si mai bine, cu ea am simtit sentimentul mandriei si a fericirii si tot cu ea am invatat ce inseamna cu adevarat tristetea si supararea. Tot pe ea m-am enervat pentru ca pana la urma sa revenim la ce era cu adevarat important, sa revenim la ce am simtit la inceput.

Azi insa nu mai e la fel, azi e ziua in care am renuntat. Pentru ceva mai bun !

Punct si de la capat.

PS: Pentru acele persoanele care nu stiu deloc despre ce vorbesc, raspunsul e banal: aparatul meu foto.


Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta

Photography - Vlad Mereuta