Debut, dupa…

… si uite ca a fost si vernisajul, a fost si lume, a fost si mancare, au fost si emotii, au fost si discutii, au fost si comentarii, au fost si prieteni si nu in cele din urma au fost si frustrati.

Eu va multumesc pentru prezenta, si pentru cei care nu au ajuns sau stiu ca nu vor ajunge, pun si bucatica mea de felie pe blog. Totusi recomand cu caldura privirea imaginilor pe foaie, e cu totul altceva.


Videle, dupa inundatii

Debut

Debut

Debut

Debut

Debut

Debut

Debut

Imaginile unor colegi de expozitie: Andreea Ardelean , Lucian Cretu.

Calatorii

Mersul cu trenul este intotdeauna interesant. Cel putin asa incepe si aproape ca sigur se termina plictisitor si cu o dorinta tot mai mare de a ajunge la destinatie. Inca din gara observi diferite persoane care avand acelasi scop, se apropie intre ei, intai print-un salut si clasica intrebare despre destinatie, apoi la o sticla de plastic cu orice fel de alcool si discutii mai aprinse despre sport sau
politica. Se stie ca romanul se pricepe la subiectele astea inca din nastere.

Sa mergi 783 de km cu CFR-ul nu e usor. Chiar daca e vorba de cuseta sau vagon de dormit clasa I, ramane o incercare pentru calator. Pe sina ingramadita de pietrele acoperite cu zapada se leagana usor niste vagoane care, parca in cor, scot sunete menite sa iti aline somnul, sa iti aduca aminte ca trenul nu sta pe loc cu toate ca sentimentul tau este contrar.

Discutiile aprinse de obicei sunt situate la clasa a II-a. La cuseta se pot intalni astfel de evenimente doar in primele doua trei ore de la pornire. Apoi lumea se retrage in paturi pentru a asculta corul scartaiturilor si pocniturilor care se termina odata cu venirea somnului … asta pentru cei care au acel tip de somn ignorant, indiferent de mediul in care se afla.

Cand deschizi ochii vezi un compartiment gol, pe geam intra primele raze de soare ale zilei si dupa cateva secunde realizezi ca odata cu tine se trezeste si sunetul obsedant de la inceput.. si atunci stii ca ai ajuns la capat de linie, la destinatie. Asta in cazul meu…


Din tren..
Din tren..
Din tren..

Expozitie

Expozitie foto