2(-1) iunie, 2007

Nu știu cine a spus că atunci când ești copil îți dorești sa te faci mare iar atunci când ești mare îți dorești să te faci copil din nou însă mare dreptate a avut. Despre ziua de 1 iunie pe când eram mic nu îmi aduc aminte mai nimic însă știu că de doi ani în ziua asta mereu mă gândesc ce frumos a fost pe vremea când eram copil. Și dacă oamenii mari și-ar putea pune și ei o dorință de ziua copiilor, eu mi-aș dori să uit unele lucruri, să se poată șterge amintiri așa cum ploaia poate șterge desenul în cretă al fetiței gri.

Azi aș vrea să nu existe azi și din tot sufletul mi-am dorit altceva însă niciodată nu-mi primesc șansa să aleg și lucrurile par că se repetă tot mai des: eu cand plec nu mai am unde să mă întorc. Mereu.

La mulți ani tuturor ce se simt mici!

Fotografie - Vlad Mereuta
Fotografie - Vlad Mereuta
Fotografie - Vlad Mereuta
Fotografie - Vlad Mereuta

10 Comentarii »

 1. la multi ani :)

 2. Comment by alexunuJune 2, 2007

 3. Ai un fotopunct de la mine!

 4. Comment by olahusJune 3, 2007

 5. Copilăria a fost singura perioadă în care am zâmbit fără să ştiu că există nori. Credeam că zâmbetul e singura expresie care există. Credeam în acadeau colorată şi-n jucării. Eram incapabilă să concep lumea şi să-i simt răutatea. Dar…gata, s-a dus! Acum lumea mea e gri şi asta nu pentru că am încetat să fiu copil de bunăvoie, ci pentru că viaţa a tot încercat să spună stop copilăriei din sufletul meu.Dar sunt hotărâtă să nu o las să învingă!
  Pentru cei care mai zâmbesc când primesc un balon, la mulţi ani!

 6. Comment by Alina Tabacu — June 4, 2007

 7. multumesc.
  si eu le zic la multi ani tuturor nascuti in aceasta luna.
  bye

 8. Comment by liviu — June 4, 2007

 9. Frumoase.
  Parca totusi lipsesc copiii din cadre.
  Succes!

 10. Comment by CatalinJune 12, 2007

 11. 2(-1) = -2 , si nu “1″ asa cum cred ca s-a intentionat … vezi daca ai chiulit de la ora de algebra din clasa a 5-a ( si nu doar clasa a 5-a si nu doar chiul :D ) ??? ai grija la semantica … unii pot sa te judece intr-un mod exagerat dar totusi corect … chiar matematic as putea spune :)
  Bafta,

  hoinarul

 12. Comment by hoinarul — July 12, 2007

 13. Eu propun sa incercam sa insuflam copiilor nostri dorinta de a fi mici, de mici :-) Poate nu e ordinea fireasca a lucrurilor, dar unii dintre noi tre` sa iasa in evidenta mai mult decat altii :-) , nu?
  Ai lucrari foarte frumoase, clare si cu mesaj. Felicitari!

 14. Comment by WinDanceOctober 7, 2009

 15. Thugoht it wouldn’t to give it a shot. I was right.

 16. Comment by SavionJuly 20, 2011

 17. em0DRu mjnvjejnyusa

 18. Comment by srzjzltoJuly 22, 2011

 19. Cand eram copil ma uitam la incaltarile tatalui meu care purta 46 la picior desi 47 ar fi fost mai indicat, dar nu gasea, si ma minunam de cat de mari sunt, cum incapea perechea mea de pantofi intr-un singur pantof de-al lui, iar acum ma uit la incaltarile de copii mici si ma minunez de cat de mica am fost eu o data si nu imi mai aduc aminte.

 20. Comment by Elena ValentinaJanuary 21, 2012

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URL

Adauga un comentariu